Вівторок, 19.03.2024, 05:57
Кабінет інформатики Затурцівської ЗОШ ім. В. К. Липинського
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна Реєстрація Вхід
Форма входу

Меню сайту

Категорії розділу
Шкільні і районні [21]
Обласні [5]
Всеукраїнські [4]
Комп'ютерні [34]
Олімпіади [12]
новини олімпіад

Наше опитування
Якій мові програмування ви віддаєте перевагу?
Всього відповідей: 298

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

STAT24
stat24 -счетчик посещаемости сайта

ПОГОДА
Погода в Україні Погода в Україні

Головна » Комп'ютерні

Unlocker — програма, що дозволяє користувачеві видаляти, переміщати і перейменовувати файли і теки, заблоковані іншими системними процесами. Unlocker повністю безкоштовний і завжди таким залишиться, тому Ви можете використовувати її для будь-яких цілей.

Unlocker інтегрований в контекстне меню Windows, і відкриває по кліку правої кнопки мишки діалог, що показує процеси які блокують файл, перешкоджаючи таким чином його видаленню. Ви можете закінчити і розблоковувати ці процеси а потім видалити файл, або запланувати видалення файлу при наступному перезапуску системи.

Unlocker є рішенням для наступних повідомлень про помилку:

— Неможливо видалити файл або теку, оскільки вона використовується іншим застосуванням.
— Неможливо видалити файл. Доступ заборонений (Access is denied).
— Переконаєтеся, що диск не є переповненим а ... Читати далі »

Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 1234 | Додав: gam507 | Дата: 09.02.2011 | Коментарі (1)

CCleaner — безкоштовна програма для оптимізації системи та інструмент забезпечення приватності користувача. CCleaner видаляє невживані і тимчасові файли з вашого комп’ютера забезпечуючи швидшу роботу Windows і звільняючи місце на жорстких дисках. Також внаслідок цього знищуються сліди онлайн-активності користувача, наприклад історія його навігації в Інтернеті.

CCleaner був зроблений для безпечного використання. Він має безліч рівнів перевірки безпеки, для того, щоб бути упевненим, що не буде видалене нічого потрібного і корисного. Для дуже підозрілих і обережних користувачів передбачена також система резервних копій.

CCleaner чистить наступні компоненти Windows:

Internet Explorer:

— Тимчасові файли Інтернету.
— Історію URL.
— Файли «Cookies».
— Приховані файли Index.dat.
— Місцезнаходження останніх завантажень.
—&n ... Читати далі »

Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 824 | Додав: gam507 | Дата: 09.02.2011 | Коментарі (0)

Німецький інформаційний ресурс Winfuture виявив на одній із сторінок інтернет-магазину Notebooksbillinger інформацію про нову комп’ютерну мишу від Microsoft, хоча та була досить швидко видалена з сайту, так як офіційного анонсу ще не надходило.

Пристрій Arc Touch Mouse, зовні нагадує оригінальну мишу Microsoft для ноутбуків Arc Mouse. На відміну від останньої, новинка складається не всередину, а розгинається, стаючи при цьому плоскою і зручною для транспортування. Ще однією важливою особливістю Arc Touch Mouse є відсутність звичного коліщата прокручування. Замість нього встановлений невеликий сенсорний майданчик.
У миші застосована фірмова технологія BlueTrack, яка забезпечує якісну роботу пристрою на будь-яких поверхнях, що для ноутбучного рішення важливо. З комп’ютером маніпулятор зв’язується через комплектний мініатюрний USB-приймач по радіоканалу на частоті 2,4 ГГц. До речі, при необхідно ... Читати далі »
Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 777 | Додав: aass | Дата: 16.09.2010 | Коментарі (0)

Мінімалістський інтерфейс IE9, на думку виробника, забезпечує максимум робочого простору для перегляду веб-сторінок

Корпорація Microsoft 15 вересня представила бета-версію браузера Internet Explorer 9. Оновлений браузер можна скачати тут. Він доступний в 33 мовних версіях.

У новому Internet Explorer значно перероблений інтерфейс. Адресний рядок тепер називається One Box і суміщає в собі функції пошукової форми. Пошуковиком за замовчуванням є Microsoft Bing, проте його можна змінити на будь-який інший, наявний у бібліотеці спеціальних пошукових додатків Internet Explorer.

Браузер, який тепер використовує апаратне прискорення для відображення сторінок на HTML5, став працювати набагато швидше, ніж його попередник. На старті він пропонує відключити непотрібні надбудови, приводячи таблицю із зазначенням витраченого на їхнє завантаження часу.

Поки Internet Explorer 9 не пр ... Читати далі »

Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 728 | Додав: aass | Дата: 16.09.2010 | Коментарі (0)


Аналітики компанії SquareTrade провели дослідження надійності 30 тисяч ноутбуків дев'яти найбільш популярних виробників.

За даними фахівців, в середньому через три роки використання з ладу виходить чверть нетбуків, 20% ноутбуків середнього рівня і 18% дорогих гаджетів. При чому ці дані стосуються лише поломок, пов'язаних безпосередньо з "залізом". Ще щонайменше 10% лептопів виходять з ладу через необережну експлуатацію.

Найбільш надійними ноутбуками SquareTrade визнав пристрої, вироблені корпорацією Asus. В середньому за три роки ламається лише 15,6% з них.

Друге місце посіли ноутбуки Toshiba. Для ремонту за гарантією протягом трьох років з ними звертаються у 15,7% випадків. Третя строчка рейтингу надійності належить Sony з показником в 16,8%. Ноутбуки Apple посідають четверте місце, Dell - п'яте, Lenovo – шосте.

Три останні місця в ... Читати далі »

Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 1065 | Додав: VETAL | Дата: 16.09.2010 | Коментарі (0)

Найдорожчий комп'ютер на планеті стоїть в Японії, у компанії NEC, і називається він "Симулятор Землі". Ця система була розроблена для JAXA, JAERI і JAMSTEC в 1997 році як симулятор світового клімату, щоб обчислювати ефект глобального потепління і вирішити проблеми з геофізикою Землі.
"Симулятор Землі" утримував звання "суперкомп'ютера" з 2002 по 2004 рік. Розташований він в Earth Simulator Center (ESC) в Йокогамі. Він здатен обчислювати 35,86 трильйонів операцій з плаваючою точкою на секунду (35,86 терафлопів). У березні 2009 року "Симулятор Землі" був замінений "Симулятором Землі 2" - системою NEC SX-9/E.
Вартість комп'ютера – 206 мільйонів 600 тисяч фунтів стерлінгів (близько півмільярда доларів).
Ця новина взята з сайту http://tsn.ua
Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 1295 | Додав: VETAL | Дата: 16.09.2010 | Коментарі (0)

У 2007 році виробник пристроїв класу "люкс" Luvaglio London повідомив про випуск найдорожчого ноутбука за всю історію вартістю у мільйон доларів.

Лептоп має 17-дюймовий рідкокристалічний екран формату 16:9, Blu-ray, 128 ГБ пам'яті, вбудований пристрій очищення, кнопку живлення з діамантом і функції захисту.

У 2005 данська компанія Ego Lifestyle BV випустила ноутбук Tulip E-Go Diamond, який до цього утримував титул "найдорожчого ноутбука у світі". Він був інкрустований діамантами загальною вагою в 80 карат і коштував 355 тисяч доларів.
Інформація взята з сайту http://tsn.ua

Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 1243 | Додав: VETAL | Дата: 16.09.2010 | Коментарі (1)

TeraCopy — компактна програма, розроблена для копіювання та переміщення файлів з максимальною швидкістю, зручна заміна стандартної утиліти копіювання Windows. Основною перевагою TeraCopy є те, що вона дійсно швидше копіює дані за рахунок багатопотокового алгоритму. Також програма дозволяє уникнути проблем через відміну перенесення на середині процесу, коли половина файлів опиняється в одній папці, а половина в іншій. Якщо якийсь файл неможливо скопіювати, програма кілька разів повторює спробу, після чого пропускає проблемний файл, а не обриває весь процес копіювання, як це робить Провідник.

TeraCopy надає досить докладний звіт, в якому відображається весь хід операції. При необхідності його можна приховати, залишивши невелике віконце з двома покажчиками прогресу (одним, що показує індикатор загального копіювання, а інший — індикатор копіювання поточного файлу). Ще однією перевагою програми TeraCopy є інтерактивний список копіювання — файли, які не вдалося скопіювати, позначаються в ... Читати далі »

Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 782 | Додав: Олег | Дата: 04.09.2010 | Коментарі (0)

Opera - потужна безкоштовна програма, що надає безліч зручних функцій для навігації в Інтернеті. Сьогодні це вже не лише браузер, а й значний набір інших корисних сервісів і послуг, серед яких можна виділити надсилання та отримання електронної пошти, завантаження файлів, доступ до ftp-серверів, ведення списку контактів та інше... По результатам незалежних тестів Opera вважається одним із найшвидших браузерів.

Серед особливостей браузера можна виділити широкі можливості по навігації в одному вікні програми а також можливості масштабування документів, що в ньому відображаються. Однією із "фірмових" особливостей є навігація за допомогою спеціальних рухів мишкою.
Деякі можливості і особливості Opera:

- Підтримка P2P-протокола BitTorrent. Шукати і скачувати торент-посилання можливо прямо з Opera.
- Можливість блокування будь-якого вмісту веб-сторінок (реклами, зображень і т. п.).
- Пошук в інтегрованій пошуковій системі з використанням більшості відомих онлайн сервісі ... Читати далі »
Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 721 | Додав: gam507 | Дата: 10.08.2010 | Коментарі (0)


Лабораторія компанії Panda Security представила рейтинг найбільш цікавих шкідливих програм минулого року.

Найстрашнішим вірусом 2009 року на думку аналітиків Pandalabs став Conficker.C, який за останні дванадцять місяців викликав серйозні зараження в компаніях і у домашніх користувачів.
На другому місці знаходиться вірус Samal.A, що викликає перезавантаження комп'ютера після зараження.
Третю стрічку рейтингу займає Dirdel.A, який, поступово замінює теки в різних директоріях на копії самого себе. Вірус міститься у файлі під назвою Vendetta.exe із звичайним значком теки Windows.
На четвертому місці знаходиться троян Sinowal.VZR, що заразив тисячі комп'ютерів за допомогою авіаквитків, нібито придбаних користувачем.
Далі - вірус Whizz.A, після зараження яким комп'ютер починає видавати звукові сигнали, а курсор безконтрольно бігає по екрану, CD/DVD-прогр ... Читати далі »

Категорія: Комп'ютерні | Переглядів: 1201 | Додав: VETAL | Дата: 18.03.2010 | Коментарі (0)

1 2 3 4 »
Терміни українські

Терміни англійські

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Архів записів

Файли
[14.09.2009][Документація кабінету]
Інструктивно-методичний лист 09-10 (0)
[14.09.2009][Навчальні плани]
Програма поглибленого вивчення інформатики (1)
[23.09.2009][Документація кабінету]
Положення про кабінет інформатики (0)
[29.09.2009][підготовка]
Гісь І.В. Розв’язування задач з програмування (для самопідготовки) (2)
[29.09.2009][підготовка]
Глова А. М. Методика підготовки до олімпіад з інформатики (з досвіду роботи) (0)
[25.10.2009][Паскаль]
Глова А. М. Презентація "Рядкові величини" (1)
[30.11.2009][Утиліти]
unlocker1.8.8.exe (0)
[30.11.2009][Утиліти]
CCleaner (0)
[03.12.2009][Графіка]
PicPick (0)
[11.12.2009][Інтернет]
QIP Infium (build 9032) (0)

Блоги
[16.09.2009]
Чому я люблю займатися на комп'ютері (4)
[20.09.2009]
Моє улюблене заняття (2)
[29.09.2009]
Роздуми про освіту і інформатику (2)

Форум
  • GENEVRI – инвестирование в разработку расширений (0)
  • игровой мир 1100АД (0)
  • Новые игры (0)
  • Книги по С++ (1)
  • Управління освіти Чернівецької міської ради (0)
  • Сивольні рядки та операції з ними (1)
  • Электронные карты и Атласы (0)
  • Avast! Home Edition (5)
  • Бесплатные программы для ПК (0)
  • STL - функції в Visual C++ 2008 (1)

  • Фотоальбом

    Матеріали
    Коментарі: 31
    Форум: 33/109
    Фото: 75
    Блоги: 3
    Новини: 80
    Завантажень: 24
    Папки: 43
    Ad-board: 3
    Гостьова книга: 3
    Тестів: 1

    Друзі сайту
    Затурцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.В.К. Липинського

    Zaturtsi © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz