Неділя, 22.10.2017, 17:44
Кабінет інформатики Затурцівської ЗОШ ім. В. К. Липинського
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна Щитування в консольному режимі - Форум Реєстрація Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Програмування » Програмування на С++ » Щитування в консольному режимі
Щитування в консольному режимі
VETALДата: Понеділок, 07.02.2011, 16:26 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Друзья
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Як зчитати дані в консольному режимі якщо не знаєш скільки чисел в рядку?
 
aassДата: Четвер, 07.04.2011, 16:43 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 29
Репутація: 6
Статус: Offline
Зчитування до кінця рядка
do
{
cin>>a;
...
}
while (cin.peek()!='\n')

Зчитування до кінця файлу
while (cin>>n)
{
...
} На сайтах з онлайн перевіркою процес автоматично закривають. biggrin

 
Форум » Програмування » Програмування на С++ » Щитування в консольному режимі
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Zaturtsi © 2017 Створити безкоштовний сайт на uCoz